Sorozatok

Esküdt ellenségek (Law & Order)
Típus: Sorozat
Szerep: Eric Foley
Epizódok száma: 1
Készítette: Dick Wolf

Az esküdt ellenségek egy tipikus amerikai krimisorozat, amely egy New York-i csapat ügyeit mutatja be. Az epizódok két részből állnak, az elsőben kinyomozzák az ügyet és gyanúsítottakat keresnek, a másodikban pedig a bíróságon tesznek pontot a végére. A sorozatban látható ügyek többségét valós, megtörtént esetek ihlették. Timothée a 19. évad 10. részében szerepelt, amely 2009. január 21-én debütált az NBC csatornán.

Képek

Luxusdoki (Royal Pains)
Típus: sorozat
Szerep: Luke
Epizódok száma: 4
Készítette: Andrew Lenchewski, John P. Rogers

A sorozat Hank Lawson életét követi nyomon, aki egy sűrgősségin dolgozó fiatal orvos. Miután meggyanusítják azzal, hogy miatta halt meg egy nagyon fontos páciens, East Hamponba költözik, ahol a híres és gazdag embereken segít. Mikor azonban a helyi kórház vezetője megkéri őt arra, hogy a szegényebbeket is kezelje, választania kell a saját karrierje és mások egészsége között. Timothée összesen négy részben szerepelt, a harmadik, illetve negyedik évadokban, ezeket a USA Network csatorna sugározta 2012-ben.

Képek

Homeland: A belső ellenség (Homeland)
Típus: sorozat
Szerep: Finn Walden
Epizódok száma: 8
Készítette: Howard Gordon, Alex Gansa

A sorozat egy amerikai thriller, amely egy izraeli sorozaton, a Prisoners of War-on alapszik. A főszerepben egy bipoláris zavarral küzdő CIA ügynök áll, Carrie Mathison, illetve Nicholas Brody egykori katona. Mathison úgy gondolja, hogy Brody átállt az ellenséges erőkhöz, amelyek fenyegetést jelentenek az Egyesült Államok számára. Timothée összesen nyolc részben szerepelt a második évadban, ezeket a Showtime csatorna sugározta 2012-ben.

Képek