Timothée Hal Chalamet 1995. december 27-én született Hell's Kitchen, Manhattanben, és ott is nevelkedett fel. Már kiskorától kezdve, Chalamet számos reklámban szerepelt, amit nem nagyon élvezett. Szakmai pályafutása a New York-i színházban indult, igyekezett belenőni a filmes szerepekbe. Televíziós debütálása a Law & Order sorozatban történt 2009-ben, ahol egy gyilkosság áldozatát alakította, ezt követően számos más szerepet is kapott, de 2017-ben robbant be igazán a köztudatba a Call Me By Your Name és Lady Bird című filmekkel. Azóta számos projektje megjelent már, a 2020 különösen az ő éve volt, hiszen három sikerfilmben szerepelt, köztük a Dűnében, melynek 2023-ban érkezik a folytatása. Jövőre a Bones & All horrorfilmben lesz látható, jelenleg pedig a Wonkát forgatja, ami szintén 2023-ra várható.
Hírek és cikkek Timothée Hal Chalamet Galéria

Párkapcsolatok

Lourdes Leon, Madonna lánya 2010 és 2014 között a LaGuardia High School-ba járt, csak úgy, mint Timothée. A páros itt ismerkedett meg, a románcuk pedig 2013-ban tarott egy rövid ideig. Néhány közös fotó megjelent róluk abban az időszakban, többségük az iskolában készült, de volt, hogy az utcán is kiszúrták őket a lesifotósok. Azonban úgy tűnik, hogy annak ellenére is, hogy véget ért a kapcsoltuk, jó viszonyt ápolnak egymással. 2017-ben Timothée Andy Cohennek adott egy interjút, amiben elmondta, hogy ő és Lourdes beszéltek a Call Me By Your Name-ben való szerepléséről.

Még nem látta, de nagyon várja, hogy megnézhesse. Sokszor viccelődik velem a nyilvános megjelenésekről… maga a film miatt nagyon izgatott és nagyszerűnek tartja, hogy ilyen jól fogadják az emberek.

Timothée és Lily-Rose Depp szerepet kaptak a Netflix The King című filmjében, az által ismerkedtek meg. Szinte felrobbant az internet, mikor 2018 szeptemberében kiszúrták kettejüket az utcán, miközben a Central Parkban sétálgattak. Az azt követő hónapokban többször is lencsevégre kapták őket, a film promóciós körútja során például egy hajón kapcsolódtak ki Olaszországban, és igen csak intim fotók készültek róluk. Nyilvános eseményen azonban sosem jelentek meg együtt, sosem fotózkodtak együtt, közös képeket sem osztottak meg, igyekeztek a kapcsolatukat nem a nyilvánosság előtt élni. A legutolsó közös fotót 2019 novemberében kaptuk róluk, azóta nem sokat lehet hallani felőlük, viszont 2020-ban a brit Vogue magazin már szingliként hivatkozott a színészre, áprilisban pedig megerősítésre került, hogy a kapcsolatuk véget ért. Egy évvel később, 2021 áprilisában kaptak szárnyra a pletykák, hogy a két színész ismét egymásra talált, majd az első közös képet is megkaptuk róluk júniusban, amely Cincinnatiban készült egy étkezde előtt.
Timothée és Eiza González kapcsolatáról szóló pletykák először 2020. június 23-án kaptak szárnyra. A róluk szóló információkat két lány közölte TikTokon rossz minőségű fotókkal, amin szinte alig volt kivehető az arcuk. Nem sokkal később számos fotó debütált róluk, a páros ugyanis a mexikói Cabo San Lucasban kapcsolódott ki öt napig egy luxushajón. Egy belső forrás szerint a két színész rendkívül jól érezte magát egymás társaságában és boldognak tűntek. Legutóbb június 28-án kapták őket lencsevégre, miközben Los Angeles utcáin sétáltak. A szakításukról először 2020 októberében kaptunk hivatalos információt. Egy belsős forrás elárulta, hogy a páros már év elején kezdett el randizni, de próbálták titokban tartani a kapcsolatukat, ezért láthattuk őket először csak a nyaralásukon. A cabo-i kiruccanásuk után még hónapokig együtt voltak, és nemrégiben szakítottak, viszont nem váltak el haragban, hanem barátok maradtak.
Az itt található tartalom saját írás!