Timothée Hal Chalamet 1995. december 27-én született Hell's Kitchen, Manhattanben, és ott is nevelkedett fel. Már kiskorától kezdve, Chalamet számos reklámban szerepelt, amit nem nagyon élvezett. Szakmai pályafutása a New York-i színházban indult, igyekezett belenőni a filmes szerepekbe. Televíziós debütálása a Law & Order sorozatban történt 2009-ben, ahol egy gyilkosság áldozatát alakította, ezt követően számos más szerepet is kapott, de 2017-ben robbant be igazán a köztudatba a Call Me By Your Name és Lady Bird című filmekkel. Azóta számos projektje megjelent már, a 2020 különösen az ő éve volt, hiszen három sikerfilmben szerepelt, köztük a Dűnében, melynek 2023-ban érkezik a folytatása. Jövőre a Bones & All horrorfilmben lesz látható, jelenleg pedig a Wonkát forgatja, ami szintén 2023-ra várható.
Hírek és cikkek Timothée Hal Chalamet Galéria

Weboldal
Jelentkezési feltételek partnereknek

Kérlek ezeket a szabályokat figyelembe véve jelentkezzetek a partnerekhez!

 • Legyen az oldaladon minimális tartalom – életrajz, néhány érdekesség elengedhetetlen
 • Legyen hetente legalább egy bejegyzés – kivételt képeznek ez alól a nem túl aktív hírességek
 • Jelöld meg a forrást – nem díjazom a lopott tartalmat!
 • Csak rajongói oldalakkal cserélek – blogok és portálépítős oldalakkal nem!
 • Előnyt élvezel, ha kedvelem az adott hírességet/sorozatot, akiről az oldalad szól!
Kiemelt partnerek
 • Ebbe a részlegbe csak a barátaim kerülhetnek ki!
 • Jelentkezhetsz, ha az oldalad témája valamilyen formában kapcsolódik Timothée-hoz (volt közös filmjük, vagy hasonló)!
Mikor kerülsz le?
 • Ha az oldalad már több, mint egy hónapja nem aktív és nem adtál semmilyen jelt arról, hogy foglalkoznál az oldaladdal
 • Bezártál
Forrásaim
 • Az oldalon található kinézet saját készítésű, a grafikai elemek a Deviantartról származnak
 • A WordPress téma teljes mértékben saját, a galéria sablonja pedig átalakított, ez minden esetben meg van jelölve
 • A híreket főként Instagramról, Twitterről, illetve a VK-ról gyűjtöm, az interjúk saját fordításúak, felhasználásuk következményeket von maga után!
 • Az előbb említett források angol és orosz nyelvűek, nincs magyar nyelvű forrásom!

Az oldalon található fotók nem a saját tulajdonaim, én gyűjtöttem össze őket különböző fórumokról, és mivel máshol is fent voltak már az interneten, ezért szabadon felhasználhatóak. Némelyik képet más rajongó vásárolta meg és posztolta ki, ebben az esetben a logója megtalálható a fotón, ezeket sosem távolítom el! A TimotheeChalamet.Hu az egyetlen magyar rajongói oldal a színészről, ami már két éve rendszeresen működik, az olvasható írásos anyagok mind sajátok, így forrás nélkül felhasználni tilos és következményeket von maga után! Ha bármilyen kérdésed van, a következő email címen felteheted! // TIMOTHEECHALAMET.HU is no way affiliated with the actor or his management. This is an unofficial, non-profit fansite. All images on this website belong to their respective owners and are being used under the Fair Copyright Law 107. If you want any of the content to be removed, please contact us before taking any legal action.

Előző kinézetek

Az oldalon idáig összesen 16 kinézet volt látható, ebből mindössze hármat nem én készítettem, a saját készítésűeket itt megtekinthetitek!

Az itt található tartalom saját írás!